Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПІДТРИМКА ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ НАПЕРЕДОДНІ РІЗДВЯНИХ І НОВОРІЧНИХ СВЯТ

Дата: 20.12.2023 12:31
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

       Шкільна родина Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2 напередодні Різдвяних і Новорічних свят організувала збір «коробок тепла для захисників».
       Поклали всередину солодощі, печиво, сухофрукти, батончики, горіхи, каву, чай, мед, домашні смаколики, засоби особистої гігієни, теплі шкарпетки, рукавиці, термогрілки. Не забули і про теплі фліски, дощовики, цвяхи...
       До кожного пакуночка поклали листівки, дитячі малюнки, обереги (зроблені дитячими руками), листи для захисників, аби щирими словами підтримати та зігріти їх у ці непрості часи.
      Усі - школярі, батьки, вчителі - долучилися до хорошої справи й подарували частинку тепла воїнам, котрі боронять Україну на фронті.
      27 "коробок тепла " уже попрямували до воїнів-захисників на передову (батьків, діти яких навчаються в школі, та випускників).
      Шкільна родина прагне підтримати бойовий дух захисників України, підняти їм настрій у святкові дні та засвідчити глибоку повагу й вдячність за їхню мужність і стійкість. Всі дуже хочуть, щоб хлопці в окопах відчули тепло сердець та сімейний затишок, за яким вони так скучили.
      Дякуємо кожному воїну ЗСУ, який три­має небо над Україною! Хай Господь оберігає захисників України!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень