Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВАЖЛИВО ЗНАТИ

Дата: 20.12.2023 10:55
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

       До зустрічі 2024 року залишилося  не так багато часу, тож уже скоро мешканці нашої громади почнуть шукати новорічне дерево. Хтось щорічно прикрашає штучну ялинку, а хтось воліє придбати живу, проте далеко не всі роблять це законно.
       Тож сьогодні доречним буде нагадати про те, що відповідно до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка, пошкодження і знищення лісових культур тягнуть за собою накладення штрафу. Відповідно до такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної лісу і зеленим насадженням у межах міст та інших населених пунктах за самовільну порубку хвойних насаджень розраховується шкода заподіяна дерджаві. У січні-грудні розмір збитків за незаконне вирубування хвойних дерев в межах населених пунктів збільшується в чотири рази, поза межами населених пунктів - у три рази.
      Також інформуємо про те, що розпорядженням міського голови від 15.12.2023 року № 84-АГ, у м. Жидачеві, на вул. М. Грушевського (біля ТЦ "Рукавичка") встановлено місце для торгівлі деревами (ялинками), з обов'язковим маркуванням, яке містить індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, внесений до єдиної системи електронного обліку деревини.

 

 


        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень