Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У СЕЛІ БЕРЕЖНИЦЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ БОГДАНОМ МАЗУРОМ

Дата: 19.12.2023 16:05
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

     19 грудня в селі Бережниця Жидачівської громади прощалися із захисником України Богданом Мазуром
     Воїн Богдан Мазур народився 27 червня 1983 року  в селі Бережниця Жидачівської громади. Навчався у місцевій школі та Жидачівському професійному ліцеї.
     Як розповів настоятель храму села Бережниця о. Ярослав Квасній, Богдан з юних літ був вихований  у любові до Бога і рідної землі. Прислуговував у храмі цього мальовничого села Бережниця, за спорудження якого місцева громада взялася у перші роки здобуття Незалежності України. Був товариським, чуйним і добрим, мав золоті руки, працював на одному з приватних підприємств у Львові. Там проживав із сім'єю - дружиною Наталею і дочкою Орисею, якій виповнилось тільки 11 років.  Став на захист рідної землі в червні 2023 року. Служив матросом 2-го батальйону морської піхоти військової частини А2802. Мужній воїн разом із бойовими побратимами, після захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра, розпочали визволення лівобережної частини Херсонщини. На жаль, за звільнення української землі від московської орди ми платимо високу ціну, втрачаючи справжніх Героїв, які ведуть боротьбу з ворогом у надзвичайно важких умовах.
      Воїн Богдан Мазур загинув 2 грудня 2023 року внаслідок отриманих поранень несумісних з життям в результаті артилерійського обстрілу з боку противника під час ведення наступальних дій в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
     Після завершення прощання із захисником України Богданом Мазуром у храмі о. Ярослав Квасній передав 11-річній донечці, яка втратила на війні батька, усі пожертви, щоб підтримати родину в ці важкі хвилини.
     Прощання із воїном Богданом Мазуром завершили почесною сальвою  та спільним виконанням Гімну України.
     Щирі співчуття всім рідним і близьким захисника України.
     Вічна пам'ять, шана і слава Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

           

 


        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень