Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЛІТЕРАТУРНІЙ ВІТАЛЬНІ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПИСЬМЕННИЦЕЮ З ПОЛТАВЩИНИ ЛАРИСОЮ МЕЛЬНИК

Дата: 14.12.2023 09:17
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

      Лариса Мельник - письменниця, філолог, держслужбовець, мешканка м. Зіньків, що на Полтавщині. Легка у творчості спілкуванні, відверто щира у новелах та віршах. Авторка, яка любить слова та вплітає їх у свої розповіді. А в тих розповідях - людина з почуттями, емоціями, цілим життям.
     Усіх, хто прийшов на зустріч до Жидачівської міської публічної бібліотеки, Лариса Мельник підкорила читанням своїх творів. І робила авторка це так щиро, ніби давній друг розповідає про своє непросте життя. Життя, яке таки продовжує існувати під ракетами, в тривогах за 80 км від кордону з ворогом, життя яке уже було за пів кроку від окупації...
     Авторка презентувала книги, які вийшли після 24 лютого 2022 року. "А ти живи" - щирі новели, які відгукнуться кожному. Книга поезій "Моя країна… Мені болить…" - хронологія війни у віршах. У римах Лариси Мельник - мужність наших воїнів, які захищають нас з вами, біль, який відчувають українці через війну, віра у силу і розквіт нашої країни.
    Оригінальним завершенням стало виконання пісні на слова Валентини Матвіїв вихованцями Жидачівської мистецької школи - Михайлом Гетьманом, Тадеєм Тимківим та Юлією Марковською.
    У залі серед гостей був присутній воїн ЗСУ Василь Тимків, котрий перебуває у відпустці. Діти присвятили пісню своїм батькам і воїнам, які нас захищають.
    Учасники презентації мали змогу придбати книгу з побажаннями авторки і поспілкуватися у затишній літературній вітальні міської бібліотеки.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень