Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧІВСЬКОМУ МІСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ "УДЕЧ" З 1 ПО 6 ГРУДНЯ ПРАЦЮВАЛА РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 07.12.2023 13:52
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

      Вчора, 6 грудня, завершила роботу  резиденція Святого Миколая, яка працювала у Жидачівському міському Будинку культури "Удеч" з 1 по 6 грудня. Її відвідало чимало наших діток соціально незахищених категорій, вихованці дошкільних установ громади, а також діти  Захисників та Захисниць України.
      Наші дітки отримали сотні подарунків від Святого Миколая, мали чудову можливість насолодитися святковими мистецькими  театралізованими дійствами. Для дітей та їхніх рідних це було справжнім святом, яке принесло радість й приємні емоції в цей непростий для нашої країни час. Дітки у резиденції Святого Миколая підготували листи до наших воїнів. У резиденції Святого Миколая також, за участі наших волонтерів, було організовано благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України (зібрано понад 22 тис. грн). До проведення благодійного ярмарку долучилися також батьки вихованців та працівники дошкільної установи "Сонечко" с. Заріччя Жидачівської громади, які на підтримку наших захисників зібрали 6150 грн.
      Те, що резиденція Святого Миколая у цьому році добре попрацювала, є результатом спільної злагодженої роботи служби у справах дітей, відділу молодіжної політики та спорту, КУ "Центр надання соціальних послуг" міської ради та Центру творчості для дітей та молоді, які брали безпосередню участь в організації та проведенні заходів до Дня Святого Миколая.
      Жидачівська міська рада висловлює вдячність народному депутату України Андрію Коту, компанії "Львівхолод" й всім, хто долучився до забезпечення подарунками наших діток.
      Не обійшлося й без прикрих винятків. Єдиний, хто не відгукнувся на звернення організаторів заходів для наших діток про благодійну допомогу - це представники мережі "АТБ-маркет" в місті Жидачеві. За підписом міського голови з цього приводу направлено інформацію керівництву  Центрального офісу торгової компанії в м. Дніпрі.
      Хоча резиденція Святого Миколая офіційно завершила свою роботу, однак деякі дітки, які мали запрошення на святкові заходи, не змогли забрати свої подарунки. Щоб отримати гостинці від Святого Миколая, необхідно звернутися до служби у справах дітей міської ради (кабінет №405, 4-ій поверх).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень