Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РІК ТОМУ ВІДДАВ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ ОЛЕГ БЕЗХЛІБ'ЯК

Дата: 06.12.2023 14:32
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

     Олег Безхдіб'як народився 23 грудня 1994 року в Івано-Франківську, проживав у Жидачеві, навчався у місцевій школі №2 та Жидачівському професійному ліцеї. Не вагаючись став до лав Збройних Сил України. Захищаючи рідну землю, брав участь у найважчих боях з російськими окупантами.
     Герой загинув у День Збройних Сил України, 6 грудня 2022 року, під час бойового зіткнення з противником та обстрілу поблизу населеного пункту Опитне Бахмутського району Донецької області  Воїна поховали  у місті Жидачеві 11  грудня 2022 року. Напередодні відзначення Дня захисників та захисниць України, 29 вересня 2023 року, в місті Жидачеві, на фасаді школи, в якій навчався воїн Олег Безхліб'як, урочисто відкрили меморіальну дошку на вшанування пам'яті захисника України.
     Сьогодні, 6 грудня, під час вшанування пам'яті воїнів, які віддали своє життя за Україну, за нашу Свободу, Жидачівський міський голова Володимир Левко зустрівся із рідними нашого Героя біля могили Олега Безхліб'яка. Із уст матері полеглого воїна прозвучали зворушливі слова вдячності за те, що не забувають про її сина, пам'ятають.
     Дякуємо за чин мужньому воїну Олегу Безхліб'яку! Низький уклін усім матерям наших захисників, їхнім рідним і близьким!
     Вічна пам’ять, шана і слава Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень