Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ З РОДИНАМИ ЗАГИБЛИХ, ПОЛОНЕНИХ ТА ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 05.12.2023 15:41
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

      5 грудня  під головуванням міського голови Володимира Левка, за у участі представників першого відділу Стрийського РТЦК та СП (м. Жидачів),відділення №1 Стрийського районного управління поліції, менеджера-психолога Офісу підтримки цивільного населення при Стриській РВА Ірини Лазаренко, представників соціальних служб міської ради, структурних підрозділів, комунальних підприємств громади, у Жидачівській міській раді відбулася чергова зустріч з родинами загиблих, полонених та зниклих безвісти військовослужбовців. Її учасники хвилиною мовчання  вшанували пам'ять полеглих захисників України.
     Спілкування відбулося у формі діалогу, тож учасники зустрічі мали можливість висловитись, задати запитання та отримати відповіді на основні проблемні питання, які, зокрема, стосувалися оформлення документів для набуття окремих статусів, а також надання пільг, які належать сім'ям загиблих військовослужбовців.
    Діалог розпочали із інформування рідних захисників України про вирішення проблемних питань, їхніх зауважень та пропозицій, про які йшлося на попередній зустрічі.
    Жидачівський міський голова Володимир Левко розповів про вирішення пріоритетних завдань соціально-економічного розвитку громади, зокрема, про формування проєкту бюджету громади на 2024 рік та ряду програм, які стосуються соціального захисту учасників бойових дій та сімей військовослужбовців, підтримки Збройних Сил України, про надання матеріальної підтримки захисникам України та їхнім родинам. Як інформувала завідувач сектору з питань соціального захисту населення міської ради Ірина Булат, у 2024 році передбачається збільшення розміру матеріальної допомоги учасникам бойових дій та представникам їхніх родин, які виділятимуть із бюджету громади.
    Також мова йшла про захист законних прав та інтересів родин захисників України, сприяння у вирішенні питань їх соціального захисту, надання медичної та психологічної допомоги й багатьох інших питань, які потребують розв'язання.
    Жидачівський міський голова Володмир Левко запросив учасників зустрічі на мистецько-патріотичний захід "Незламні", який  5 грудня організували у Жидачівській мистецькій школі з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України. Побажав рідним захисників України та усім учасникам зустрічі довгоочікуваної Перемоги, мирного й щасливого майбутнього на українській землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
       
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень