Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

5 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 08:15
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

        5 грудня відзначають Міжнародний день  волонтера
      . В Україні волонтерський рух набрав поширеннчя в період Революції Гідності й набув важливого значення у підтримці Збройних Сил України. У місті Жидачеві та селах громади працюють волонтерські спільноти, які сформувались під час Революції Гідності та у перший період російської агресії на сході та півдні України. З часу, коли розпочалася повномасштабна війна, шлях створення і згуртування пройшли нові волонтерські спільноти, які активно долучаються до організації мистецьких волонтерських акцій, взялися за пошиття спорядження для  для українських воїнів. Представники духовенства, наші підприємці, керівники підприємств та установ, наші спортсмени, мистецькі колективи, молодь і навіть наші діти зробили і роблять багато для  волонтерської підтримки наших захисників.
      У Жидачівській міській бібліотеці, в Народних домах і в навчальних закладах громади небайдужі люди разом невтомно плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, організовують благодійні ярмарки та мистецькі акції. Теплі речі, продукти харчування, медикаменти та спорядження для українських воїнів - це також спільна праця наших волонтерів, мешканців населених пунктів громади, наших краян, друзів і зарубіжних партнерів. Разом ми працюємо на нашу перемогу.
      Слова вдячності належать кожному з Вас, адже волонтерська діяльність - важлива складова забезпечення перемоги України. Щиро вітаю представників волонтерських організацій і спільнот та всіх небайдужих мешканців громади з Міжнародним днем волонтера! Бажаю миру, добра і щастя кожному з Вас!

Жидачівський міський голова                 Володимир ЛЕВКО    

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень