Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЧЕКАЄ ДІТОК У СВОЇЙ РЕЗИДЕНЦІЇ

Дата: 01.12.2023 12:41
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

       У Жидачівському міському Будинку культури "Удеч" уже сьогодні, 1 грудня, Святий Миколай чекає діток у своїй Резиденції, яка працюватиме з 1 по 6 грудня.
       Як ми вже інформували, до Дня Святого Миколая для дітей соціально незахищених категорій  Жидачівської громади ці так необхідні й довгоочікувані заходи в  непростий для нашої країни час організують та проведуть: служба у справах дітей міської ради, відділ молодіжної політики та спорту міської ради, КУ "Центр надання соціальних послуг" міської ради та Центр творчості для дітей та молоді.
      1 грудня (16:00-18:00) -  урочисте відкриття Резиденції Святого Миколая.
      2 грудня (16:00-18:00) - Святий Миколай та Молодіжна рада Жидачівської громади запрошують на розважальні заходи для дітей соціально незахищених категорій: п'єса "У День Святого Миколая", майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас, написання листів до захисників, вручення солодких подарунків дітям пільгових категорій.
     3 грудня (16:00-18:00) - святкова програма для дітей від Центру Творчості, Різдвяний ярмарок, до проведення якого долучиться волонтерська спільнота громади, а виручені кошти підуть на підтримку ЗСУ, написання листів до захисників.
     4-5 грудня (10:00-16:00) - Святий Миколай зустрічає дошкільнят (відвідування   вихованцями дошкільних установ громади Резиденції Святого Миколая).
     6 грудня  (16:00-18:00) - Святий Миколай вітає дітей Захисників та Захисниць України (концертна програма для дітей Захисників та Захисниць України, вручення солодких подарунків).
                 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень