Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 30.11.2023 15:55
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

        30 листопада під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.
        Виконавчим комітетом розглянуто питання "Про схвалення проєкту рішення про бюджет Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік". Показники бюджету громади на 2024 рік розраховано на базі основних прогнозованих макропоказників економічного та соціального розвитку України, які враховують дії правового  режиму воєнного стану. У цілому прогнозований обсяг бюджету  громади на 2024 рік за доходами і видатками визначено в сумі 184 млн 277,5 тис. грн. Питома вага захищених статей бюджету складатиме загалом 82,5% (147 млн 898,4 тис. грн), в тому числі видатків  на заробітну плату та оплату енергоносіїв - 80,9%. Видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення заплановано на загальну суму 3 млн 117,2 тис. грн. У проєкті бюджету громади видатки на освіту розраховані в обсязі 114 млн 381,5 тис. грн. Питома вага галузі складатиме 62,1% від загального обсягу видатків на 2024 рік.
       Виконавчим комітетом також  розглянуто проєкт Програми фінансової підтримки Збройним Силам України та іншим військовим формуванням на 2024 рік, прийнято рішення "Про схвалення Програми базової підготовки громадян до національного спротиву по Жидачівській міській територіальній громаді на 2024 рік". Розглянуто також проєкт Програми "Управління та ефективне використання майна комунальної власності Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки" та проєкт Програми охорони навколишнього природного середовища  Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.
       На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення "Про надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів", взято на квартирний облік учасника бойових дій (особу з інвалідністю внаслідок війни). Також внесено зміни до показників бюджету громади на 2023 рік, прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету громади та розглянуто ряд інших питань.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень