Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДА МІСТА ТАУСЕСТЕР ПІДТРИМУЄ УКРАЇНУ ТА ЇЇ ЗАХИСНИКІВ І НАЛАГОДЖУЄ ПАРТНЕРСЬКІ ВІДНОСИНИ ІЗ ЖИДАЧЕВОМ

Дата: 28.11.2023 11:56
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

       27 листопада Жидачівський міський голова Володимир Левко отримав листа від Девіда Торбуна - мера міста Таусестера в Сполученому Королівстві Великобританії. Звернення передав уродженець Жидачева Олег Найда, який із сім'єю проживає у Таусестері й активно займається волонтерською діяльністю.
       Мер Таусестера Девід Торбун у своєму листі розповідає про те, що місто, яке він очолює, є невеличким торговим центром з населенням 10 тисяч осіб. Також інформує, що місто прийняло кілька українських сімей. Наші краяни  надихнули громаду міста й разом вже зроблено чимало для підтримки України та її захисників.
      Девід Торбун у своєму зверненні до Жидачівського міського голови Володимира Левка повідомив про бажання встановити постійні побратимські відносини між містом Жидачевом і Таусестером.
      Жидачівський міський голова Володимир Левко передав слова подяки меру міста Таусестера Девіду Торбуну та громаді міста за надання підтримки Україні та її захисникам у цей непростий для нашої країни час і запевнив, що вже в найближчі дні буде здійснено зустрічні кроки для налагодження партнерських відносин із містом Таусестером.

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень