Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗРЕАЛІЗОВАНО ІДЕЮ СТВОРЕННЯ "МОЛОДІЖНОГО ПРОСТОРУ СЕЛА БЕРЕЖНИЦЯ"

Дата: 09.10.2023 10:06
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

     8 жовтня в селі Бережниця Жидачівської громади відбулася важлива подія. Спільними зусиллями небайдужих людей зреалізовано ідею Молодіжної ради Жидачівської громади із створення "Молодіжного простору села Бережниця".
     Заступник голови Молодіжної ради Жидачівської громади Сергій Маслій та спеціаліст відділу молодіжної політики та спорту Жидачівської міської ради Орест Гаврильчук розповіли про те, як вдалося в серпні 2023 року організувати в селі Бережниця волонтерський табір  "Молодіжний простір с. Бережниця",  в якому молодь не тільки відпочивала й цікаво проводила час, а й добре попрацювала на волонтерській основі. Було здійснено ремонт і оздоблення кімнати для потреб молоді. До волонтерського табору та створення молодіжного простору долучилася молодь громади та Львівщини, а також небайдужі мешканці громади.
     Волонтерський табір та створення молодіжного простору стали можливими завдяки обласній програмі "Молодь Львівщини" на 2021-2025 роки, підтримці  керівництва громади та фінансовій допомозі спонсорів.
    Староста Бережницького старостинського округу Андрій Швед наголосив на важливості підтримки молодіжних ідей, створення умов для дозвілля молоді та її розвитку. Тож на всіх етапах реалізації ідеї створення "Молодіжного простору с. Бережниця" молодь мала підтримку.
    Настоятель місцевого храму о. Ярослав Квасній освятив "Молодіжний простір с. Бережниця".  Побажав молоді у сьогоднійшій непростий для нашої країни час жити з любов'ю до Бога і України й творити добро.
    Представники Молодіжної ради громади, місцева молодь зібралися у затишному приміщенні, яке вони своїми руками облаштували й обговорили свої подальші кроки та ідеї, які нашій молоді під силу зреалізувати.
    Молодіжний простір - це середовище спілкування, розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля для молоді. Такий простір є можливістю молоді культурно і з користю проводити свій час з однолітками та долучатися до формування громадянського суспільства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
     
    
            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень