Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ МОЛОДІ

Дата: 14.08.2023 09:50
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

    12 серпня в Україні відзначали День молоді. Цього дня  у Жидачівській громаді, за активної участі представників молоді, зокрема, Молодіжної ради громади, організували низку заходів. Відзначення дня молоді в Жидачеві розпочали волейбольним турніром, який відбувся на спортивному майданчику ДЮСШ. Спортивні змагання розпочали спільним виконанням Гімну України, усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників України. Переможців турніру відзначено кубками та медалами.
    В рамках відзначення Дня молоді на спортивному майданчику Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2 також відбувся баскетбольний турнір. Переможців турніру відзначено медалями.
    У міському парку,  біля Галицької здоби, організували виставку художніх робіт молоді та "Відкритий мікрофон". Наша творча молодь читала поетичні рядки, виконувала пісні, слухала музику та цікаві розповіді своїх ровесників. А вже о 21 годині на літній сцені міського Будинку культури "Удеч" для молоді було організовано перегляд фільму.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень