Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОЕТИЧНІ ТВОРИ 17-РІЧНОГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ СЕРГІЯ МАСЛІЯ УВІЙШЛИ ДО "АНТОЛОГІЇ НАЙМОЛОДШОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЕЗІЇ"

Дата: 13.07.2023 09:47
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Поетичні твори 17-річного заступника голови Молодіжної ради Жидачівської громади Сергія Маслія увійшли до "Антології наймолодшої української поезії".

"Се, насправді, честь для мене - молодого хлопчини з села на Галичині - входити в коло поетичної ґенерації. У "Ніжному валі" ("Антолоґії наймолодшої української поезії") зібрано 37 людей до 25 років (за єдиним винятком), що (с)формують сучасну молоду інтеліґенцію і елітарну культуру 20-их років ХХІ ст. - 17-тирічний я серед усіх наймолодший", - розповідає Сергій Маслій.

Талановитий юнак стверджує також, що йому варто ще читати й дізнаватися немало, але лиш від передмов упорядників та колег поетів отримав неабияку втіху. Він також вже планує презентацію своїх поетичних творів у Жидачеві.

Вітаємо нашого молодіжного лідера із цим творчим здобутком! Бажаємо успішного втілення нових ідей, творчого потенціалу, здійснення мрій і бажань!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень