Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВЕЧІР-РЕКВІЄМ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ В УКРАЇНІ "СВІЧКА ПЛАКАЛА В СКОРБОТІ"

Дата: 25.11.2023 17:33
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

          25 листопада Жидачівська громада разом із всією Україною та світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв Голодомору в Україні.  Мешканці Жидачівської громади долучилися загальноукраїнської акції "Запалімо свічку пам'яті" та до проведення заходів із вшанування пам'яті жертв Голодомору.
          25 листопада на літній сцені Жидачівського міського Будинку культури "Удеч" відбувся вечір-реквієм "І свічка плакала в скорботі". Його учасники  хвилиною мовчання, спільною Молитвою та загальноукраїнською акцією "Запалімо свічку пам'яті" вшанували пам'ять мільйонів українців, яких окупаційний більшовицький режим знищив у 1932-1933-роках Голодомором. Імперський російський режим, розв'язавши криваву війну, не відмовився й сьогодні від ідеї знищення української нації.
         Український народ 90 років тому, переживши Голодомор, вистояв. Сьогодні важливо єднатися у підтримці наших захисників, які у важкій боротьбі звільняють українську землю від московської орди. Маємо знати правду й пам'ятати про трагічні сторінки нашої історії, щоб перемагати.

 
          ПАМ'ЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО.     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень