A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

21 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

       21 листопада ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, Українських воїнів, які стали на захист рідної землі, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю, демонструють прагнення українців жити у вільній, демократичнній і суверенній країні.
       День Гідності та Свободи - це підтвердження того, що революційні події 2004 року та Революція Гідності 2013-2014 років змінили наш народ, об'єднали всіх нас. Тисячі представників Жидачівщини разом з мільйонами кращих синів і дочок українського народу на Майдані у Києві та в різних куточках української землі   заявили на весь світ, що більше не будуть покірними рабами й готові відстояти свою людську Гідність і Свободу Української держави.
       З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників Революції Гідності, які відстояли  Свободу нашої країни на Майдані. Слова вдячності й шани належать нашим воїнам, які сьогодні мужньо захищають і визволяють українську землю від російських загарбників, рідним і близьким Героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Бажаю всім мирного неба над українською землею, добробуту, родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє України!
       Вічна слава Героям, які віддали своє життя за нашу Свободу!
       Слава Україні!

Жидачівський міський голова            Володимир ЛЕВКО
          
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень