Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.11.2023 14:33
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

          6 листопада в межах проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який реалізується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА», відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку та Плану заходів її впровадження на період до 2027 року Жидачівської міської територіальної громади.
         Відкриваючи громадське обговорення Стратегії розвитку громади, Жидачівський міський голова Володимир Левко звернувся до його учасників із проханням розпочати його із хвилини мовчання на вшанування пам'яті полеглих захисників України.
         Міський голова наголосив на важливості громадського обговорення та спільної наполегливої роботи з формування Стратегії розвитку громади. Відзначив плідні результати участі Жидачівської громади в Проєкті USAID "ГОВЕРЛА" й висловив сподівання на продовження подальшої ефективної взаємодії та співпраці.
         У заході  взяв участь керівник Львівського регіонального офісу  Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" Олександр Волошинський, а також  експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Ірина Гринчишин – експерт з фінансів, Оксана Івасів - фахівець з залучення громадськості, Олександр Софій - експерт проєкту з напрацювання Стратегії.
         Учасники робочої групи, до якої увійшли представники громадських організацій, бізнесу, мешканці громади, продовжили роботу над проєктом Стратегії подальшого соціально-економічного розвитку Жидачівської громади. Розглянули та внесли пропозиці у напрацьований План заходів Стратегії розвитку Жидачівської громади на період до 2027 року.
         Відбулося обговорення напрацьованих технічних завдань   проєктів місцевого розвитку до плану заходів з реалізації Стратегії. Учасники громадського обговорення внесли корективи до понад 40 сформованих проєктних пропозицій, які стосуються завдань Стратегії розвитку громади та визначили стратегічні цілі на 2024-2027 роки: конкурентоздатна економіка громади, розвиток людського капіталу та підвищення якості життя мешканців громади, сталий розвиток території.
       Спільна робота над розробленням Стратегії розвитку Жидачівської громади триватиме ще протягом листопада. Буде завершено напрацювання поданих пропозицій в ході її громадського обговорення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень