Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВДЯЧНІ ЗА ДОПОМОГУ ТА ПІДТРИМКУ

Дата: 31.10.2023 09:06
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

      Старости старостинських округів громади звернулися до мешканців сіл, представників фермерських господарств з проханням долучитися до заготівлі овочів для нашої міської лікарні. У цей непростий час всі єднаються для підтримки наших захисників, мешканці громади також згуртувалися, щоб надати цю важливу допомогу медичній установі.
      КНП "Жидачівська міська лікарня" висловлює щиру подяку мешканцям всіх старостинських округів Жидачівської громади, які відгукнулись на прохання та долучилися до заготівлі овочів для харчування пацієнтів лікарні, адже це вагома допомога та підтримка.
      Окрема подяка старостам округів : Млиниського старостинського округу - Світлані Бережанській , Вільховецького старостинського округу - Зіновію Мажаку, Зарічанського старостинського округу - Івану Таламі, Бережницького старостинського округу - Андрію Шведу та отцю Михайлу Трілю, які організували збір овочів та доставили їх до лікарні.
      У колективі міської лікарні щиро вдячні всім за допомогу, за доброту та небайдужість, яка допоможе нам пройти непрості випробування сьогодення.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень