Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИШКІЛ МОЛОДІ

Дата: 14.10.2023 11:39
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

      14 жовтня в місті Жидачеві, на території стадіону "Авангард", розпочався військово-патріотичний вишкіл учнівської молоді Жидачівської громади, який триватиме два дні.
      Захід розпочали із спільної Молитви, Гімну України та урочистого підняття Державного Прапора України. У  відкритті військово-патріотичного вишколу взяли участь мама і батько Героя України Тараса Матвіїва - Валентина Павлівна Матвіїв і Тарас Григорович Матвіїв. Перший заступник міського голови Ігор Процан побажав учасникам військово-патрітичного вишколу успішного його проведення. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників України.
      За інформацію відділу молодіжної політики та спорту Жидачівської міської ради, у програмі військово-патріотичного вишколу молоді: тренування базових елементів домедичної допомоги і військової справи, подолання смуги перешкод, навчання військової тактики, мінно-саперної справи, проведення тактичної гри, стрільба з пневматичної гвинтівки, а також  творчі завдання, аеророзвідка, тренування  спеціальних навиків з військово-медичної та військово-тактичної справи. У його проведенні беруть участь інструктори з військової та медичної підготовки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


                    

    
         
 
    
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень