Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОБЛАШТУВАННЯ "ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ"

Дата: 13.10.2023 16:12
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

       У Жидачівській громаді завершують облаштування двох "Пунктів незламності". Один з них буде розташований у приміщенні адмінбудинку міської ради й працюватиме цілодобово, другий - у приміщенні Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2. На облаштування "Пунктів незламності" в адмінбудинку міської ради та в укритті школи №2 з бюджету громади кошти не виділялись.
      Також на прилеглій території школи №2 облаштовується мобільний пункт - багатофункціональний утеплений намет (48 кв.м, вартістю 99 тис. 878 грн), який громада отримала в якості гуманітарної допомоги ще у 2022 році в рамках реалізації Проєкту USAID "ГОВЕРЛА". З бюджету громади на ці потреби кошти не виділяли.
       Ми вдячні нашим зарубіжним друзям і партнерам за допомогу і підтримку в цей непростий для нашої країни час, які надали також суттєву підтримку в придбанні генераторів для забезпечення роботи об'єктів критичної інфраструктури та установ соціальної сфери громади в умовах виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.
   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень