Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 12.10.2023 15:55
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

      12 жовтня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося пленарне засідання 29-ї сесії Жидачівської міської ради.
      Перед початком розгляду питань порядку денного пленарного засідання міський голова подякував директору комунального закладу дошкільної освіти "Сонечко" села Заріччя Любові Климкович, яка йде на заслужений відпочинок, за багаторічну і сумлінну працю. Любов  Іванівна від себе також подякувала керівництву громади та депутатам міської ради за розуміння і постійну підтримку колективу дошкільної установи, яка стала однією з кращих в громаді.
      Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників України.   
      Депутати заслухали звіт про виконання бюджету Жидачівської громади за 9 місяців 2023 року та внесли зміни до бюджету Жидачівської міської територіальної громади на 2023 рік.      
     Як інформувала начальник фінансового відділу міської ради Ірина Николин, на реалізацію Програми підтримки Збройним Силам України та іншим військовим формуванням на 2023 рік виділено кошти на загальну суму 395 тис. грн  двом військовим частинам нашої області. Додаткові кошти скеровано на реалізацію заходів з енергоефективності в галузі культури, на придбання медикаментів та на продукти харчування в галузі медицини, а також на підтримку розвитку фізичної культури та спорту.
     Депутати міської ради затвердили Статут  Жидачівської міської територіальної громади та Статут КНП "Жидачівський центр первинної медико-санітарної допомоги" в новій редакції, внесли зміни до складу виконавчого комітету міської ради, а також розглянули містобудівні, земельні та ряд інших питань.

Фото без опису

Фото без опису
            
     
    
      
      
       
       
      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень