Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ФУТБОЛЬНІ ТУРНІРИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 03.10.2023 16:12
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

     З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України футбольні турніри було організовано не тільки в місті Жидачеві. Молодь та наші ветерани також змагалися в футбольних поєдинках у селах Жидачівської громади.
     На спортивному майданчику в с. Заріччя пам'ять полеглих наших Героїв вшанували проведенням футбольтого матчу за участі молоді села та ветеранів.
     У с. Пчани Вільховецького старостинського округу напередодні Дня захисників та захисниць України організували благодійний футбольний турнір. Змагання відбулися  між молодіжними футбольними командами сіл Тейсарів, Вільхівці, Пчани, Туради, Волиця-Гніздичівська та запрошеною командою із села Пукеничі. Благодійний захід розпочали із хвилини мовчання та виконанням Гімну України. Переможцем турніру стала футбольна команда села Туради. Всіх учасників змагань відзначено грамотами та призами від спонсорів - футбольними м'ячами.
     Як повідомив староста Вільховецького старостинського округу Зіновій Мажак, футбольний турнір у селі Пчанах відбувся за сприяння та фінансової підтримки фермерів та підприємців, які ведуть діяльність на території старостату: ФГ "Пчани-Денькович" (Богдан Денькович), ТзОВ "Гал-Пак" (Андрій Ковбуз), ПП "Наттекс" (Михайло Вовк), ТзОВ "Альянс-Пак" (Віталій Кузьма), підприємців Віктора та Ольги Мендела, Андрія Федишина, Василя Гетьманчика. Організатори благодійного футбольного турніру також дякують  усім небайдужим, хто долучився до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень