Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення виконавчого комітету Жидачівської міської ради

Дата: 22.09.2023 16:47
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

       22 вересня у приміщенні Жидачівської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, де присутніми були суб’єкти господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Жидачівської міської територіальної громади.
       Засідання комісії проведено за участю представників Головного управління Держпраці у Львівській області, Пенсійного фонду, Державної податкової служби, Служби зайнятості та структурних підрозділів, виконавчих органів Жидачівської міської ради.
       На порядок денний було  винесено основні напрямки роботи комісії щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями, окреслено основні зміни у пенсійному та податковому законодавстві, висвітлено питання щодо особливостей сплати ЄСВ у період дії воєнного стану, перевірки РРО-операцій з 1 жовтня, сплата суб’єктами господарювання акцизного збору тощо.
       Присутні змогли отримати відповіді щодо підприємницької діяльності у членів комісії та дізнатись корисну інформацію для ведення власної справи.
       Хочемо зауважити, що робота комісії  з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме і надалі. Члени комісії завжди готові надати відповідні консультації по трудовому, податковому законодавству та по інших питаннях в межах своєї компетенції, то ж суб’єктів господарювання в подальшому просимо відвідувати засідання комісії та отримувати відповіді на власні запитання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень