Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗУСТРІЧ ІЗ КОЛЕКТИВОМ МІСЬКОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ

Дата: 14.09.2023 09:02
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

      13 вересня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів зустріч із колективом Жидачівської міської публічної бібліотеки.
      Володимир Левко відзначив, що колектив міської публічної бібліотеки став тим осередком, який гуртує мешканців громади та наших співвітчизників з різних регіонів країни, які знайшли у громаді свій прихисток від війни. У бібліотеці багато робиться в плані волонтерства, плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок для наших воїнів. Наша молодь, творча інтелігенція громади на високому організаційному рівні спільно з колективом бібілотеки організовують тут чимало національно-патріотичних заходів, які єднають людей у цей непростий час.
     Міський голова проінформував колектив міської бібліотеки про вирішення назрілих питань соціально-економічного розвитку громади у 2023 році, про роботу з формування проєкту бюджету громади на 2024 рік.  Йшлося й про вирішення питань, які є важливими для колективу бібліотеки.  Зустріч очільника громади пройшла у формі відвертого діалогу, тож її учасники мали можливість задати запитання, порушити проблемні питання, які потребують підтримки у їх розв'язанні.

Фото без опису

Фото без опису


    
    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень