Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВИЗНАЧЕНО ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОБОТИ

Дата: 12.09.2023 11:34
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

       11 вересня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нададу з розгляду низки актуальних питань соціально-економічного розвитку громади.  
       Проаналізовано вирішення конкретних завдань та виконання робіт з реалізації ряду проєктів. Було також наголошено на важливості зосередження уваги на вирішенні завдань підготовки бюджетних установ та комунальних підприємств громади до роботи в зимовий період, організації у місті Жидачеві та старостинських округах громади Пунктів Незламності.
      Увагу було сконцентровано на вирішенні завдань з формування проєкту бюджету громади на 2024 рік. З метою забезпечення збалансованості бюджетних показників, проаналізовано структуру запланованих  бюджетних видатків на потреби галузевих структурних підрозділів. Йшлося про здійснення заходів, які дозволять забезпечити додаткові надходження до бюджету громади, зокрема, про ефективне використання земельних ресурсів.
     Жидачівський міський голова поставив завдання розширення надання послуг Центром надання адміністративних послуг міської ради, в якому створено належні умови. Необхідно забезпечити, в першу чергу, вирішення питань соціальної підтримки учасників бойових дій та їхніх родин, а також внутрішньо переміщених осіб та інших соціально незахищених категорій населення, - наголосив міський голова.
     За підсумками проведення наради керівникам структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств дано конкретні доручення та визначено терміни їх виконання.

Фото без опису
        
          
          
           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень