Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВДЯЧНІ ВСІМ ЗА ПІДТРИМКУ ТА НАТХНЕННЯ, ЗА ЛЮБОВ ДО РІДНОГО МІСТА

Дата: 12.09.2023 09:13
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

       Жидачів відзначив свою 859-річницю та 630-річницю з часу надання місту Магдебурзького права. Чимало мешканців нашого міста і громади та небайдужих людей долучилося до цієї події своєю безпоседньою участю та наданням підтримки.    
       Напередодні відзначення Дня міста тривав краєзнавчий марафон "Жидачів у легендах та цікавих історичних фактах", наші талановиті діти та молодь, творчі колективи громади підготували мистецькі подарунки рідному місту. Всі ми мали можливість переглянути проморолик "Жидачеву 859" про наше місто для людей і про людей, які тут живуть і зростають.
      Наш краянин Василь Яськів подарував рідному місту на честь 630-річчя надання Магдебурзького права та 859-річниці  міста Жидачева свою картину "Гора Базиївка древнього Удеча". Тож ми вдячні за цей подарунок.
      Ми вдячні всім, хто долучився до збору коштів на підтримку Збройних Сил України, який було організовано під час проведення заходів з відзначення Дня міста Жидачева. Вдячні за підтримку і натхнення, за любов до нашого рідного міста і України, яка додає нам сил у цей непростий час.
      Велика дяка нашим захисникам, без Вас цього всього не було б.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень