Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА ЖИДАЧЕВА!

Дата: 08.09.2023 12:35
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

        Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня міста - 859-ї річниці першої письмової згадки про древній Удеч, який у 2020 році став центром Жидачівської міської територіальної громади. Наше місто також відзначає ще одну визначну подію в історії свого розвитку - 630-річницю з часу надання Жидачеву Магдебурзького права. Особливі слова вітань і вдячності хочу сказати всім нашим краянам, які сьогодні мужньо захищають рідну землю, їхнім рідним і близьким.
       Наше місто багате своєю історією, традиціями і звичаями, сучасними досягненнями, а головне - мешканцями, які об'єднані у міцну громаду історичними коренями, оптимізмом і вірою у гідне майбутнє.  Спільними зусиллями ми й надалі будемо розвивати нашу громаду і місто, роботи його сучасним і ще гарнішим і затишнішим.
       Нехай процвітає наше улюблене місто і стає найріднішим куточком на землі для усіх уродженців Жидачева. Нехай щастя, любов і достаток панують у кожній родині, в кожному домі. Бажаю усім міцного здоров'я, віри в щасливе майбутнє нашого рідного міста і України! Миру всім нам і нашій Україні!

Жидачівський міський голова               Володимир ЛЕВКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень