Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.08.2023 13:10
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

    29 серпня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.
    На засіданні виконавчого комітету розглянули проєкт  Програми фінансової підтримки Збройним Силам України та іншим військовим формуванням на 2023 рік. Також розглянули проєкт Програми фінансової підтримки міських комунальних підприємств та  здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2023-2025 роки. Йдеться, зокрема, про придбання спецтехніки для міського управління комунального господарства.   
    Учасники засідання внесли зміни до рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради  від 20.06.2023 №151 "Про затвердження інформаційних та технологічних карток для надання адміністративних послуг відділом архітектури та містобудування. Коментуючи ухвалення цього рішення, Жидачівський міський голова Володимир Левко наголосив на важливості створення належних умов та розширення надання адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг Жидачівської громади, де вже завершуються роботи з його реконструкції.
    На засіданні виконавчого комітету також розглянули питання про прийняття на обслуговування осіб, які отримують  соціальні послуги в КУ "Центр надання соціальних послуг" Жидачівської міської ради та про внесення громадян до банку даних установи, про здійснення соціального супроводу сім'ї та розглянули ряд інших питань.
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень