Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

24 СЕРПНЯ - ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2023 08:00
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

           24 серпня 1991 року  мрія багатьох поколінь українців про відродження Незалежності України стала реальністю. Ця подія є торжеством історичної справедливості.
          Сьогодні, як і сотні років тому, український народ відстоює своє право жити вільно у важкій боротьбі з російською агресією. І в найскладніші періоди ми залишаємося оптимістами. Ми віримо в свою Україну, в її гідне майбутнє. Віримо в нашу Перемогу, адже сотні тисяч кращих синів і дочок нашої країни стали на захист рідної землі. Серед них і представники Жидачівської громади. Я вдячний всім, хто захищає Українську Державу.
          Щиро вітаю мешканців Жидачівської громади і всіх наших співвітчизників з Днем Незалежності України! Бажаю жити довго і щасливо під мирним небом України! Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії та впевненості у власних силах. Нехай свято Незалежності принесе в кожен дім добро, порозуміння, мир і любов.
          Нехай Бог береже Україну та оберігає кожного її захисника й додає нам сил вистояти у важкій боротьбі з ворогом та спільно будувати нашу країну, адже ми вистраждали її Незалежність.
          Вічна слава Героям, які віддали своє життя за нашу Свободу!
          Слава Україні!

Жидачівський міський голова               Володимир ЛЕВКО
             
          .
     
     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень