Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖИДАЧІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 12:20
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

        Жидачівська громада разом із всією Україною відзначає День Державного Прапора та День Незалежності України.
        23 серпня у місті Жидачеві, на площі Свободи, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державного  Прапора України. Захід розпочали церемонією підняття Державного Прапора України та спільним виконанням Гімну України. Святковий і піднесений настрій учасникам урочистостей, зворушливим виконанням  патріотичної пісні "Віночок-прапорець", подарував дитячий ансамбль "Нотки" (керівник - Лілія Сорока). Народний танцювальний колектив "Молодість" (керівник - Лідія Пакош) представив патріотичну танцювальну композицію "Ой, у лузі червона калина", яка стала символом незламності українського народу в боротьбі за свою Свободу. Вокальний дует у складі Марії Лесів і Наталії Павловської та зразковий танцювальний колектив "Джерельце" (керівник - Наталія Сеньків) завершили урочистості яскравою музично-хореографічною композицією "Прапор України".
    З площі Свободи, в рамках відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, також стартував молодіжний велопробіг вулицями міста Жидачева.
     Ведучі урочистостей запросили мешканців міста і громади на благодійний захід на підтримку Збройних Сил України, присвячений Дню Незалежності України: "Українське сонце зійшло", який відбудеться 27 серпня, о 17 год., у Жидачівському міському Будинку культури "Удеч".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень