Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗУСТРІЧ ІЗ БАТЬКАМИ ТА УЧНЯМИ, ЯКІ ПОПОВНЯТЬ КОЛЕКТИВ ШКОЛИ №2 МІСТА ЖИДАЧЕВА

Дата: 23.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

       22 серпня в актовій залі Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2 відбулася зустріч із батьками та учнями із села Межиріччя, у якому в цьому році припинила існування малокомплектна сільська школа. 29 учнів колишньої Межирічанської гімназії у новому навчальному році поповнять колектив школи №2 міста Жидачева. У зустрічі також брали участь батьки та учні деяких інших навколишніх сіл.
       Відкриваючи зустріч, директор закладу освіти Оксана Мальцева розповіла про добрі традиції школи, про умови, які створено для якісного здійснення навчально-виховного процесу. Це і два спортивні зали, сучасні кабінети, нове обладнання, забезпечення гарячим харчуванням у шкільній їдальні, яка за сприяння Жидачівської міської ради та міжнародних благодійних організацій отримала нове обладнання. В умовах воєнного стану в пріоритеті питання безпеки дітей, тож в закладі освіти облаштували укриття, яке відповідає всім безпековим вимогам. Для батьків і дітей організували екскурсію школою, щоб вони переконались в тому, що навчатись буде цікаво, адже тут створено добрі можливості для здобуття якісних знань.
      У зустрічі із освітянами, батьками та майбутніми учнями цього закладу освіти взяв участь Жидачівський міський голова Володимир Левко. Спілкувався та відповів на запитання батьків та учнів із с. Межиріччя, які всі разом вирішили продовжити навчання у Жидачівському закладі загальної середньої освіти №2. Для них виділено новий "Школярик", який забиратиме всіх вранці на навчання до школи, а після уроків завозитиме в рідне село. Все буде продумано й сплановано так, щоб діткам було зручно та комфортно, щоб вони мали можливість зосередитись на здобутті якісної освіти.
    Завершуючи спілкування, Жидачівський міський голова Володимир Левко висловив сподівання на те, що діти успішно адаптуються в новому колективі й гідно продовжать славні традиції школи, здобуватимуть міцні знання, стануть надійною основою майбутнього України, яка сьогодні у важкій боротьбі відстоює свою Свободу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень