Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ПІДГОТОВКУ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ ГРОМАДИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Дата: 09.08.2023 09:38
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

        8 серпня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду  з розгляду питань виконання рішення виконавчого комітету міської ради №163 від 20.06.2023 "Про підготовку комунальних підприємств та бюджетних установ Жидачівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років", яким затверджено заходи з підготовки комунальних підприємств та бюджетних установ громади до опалювального сезону 2023-2024 років. На їх виконання передбачено задіяння належного фінансового ресурсу для здійснення в установах освіти, культури, медичної сфери та комунальними підприємствами, зокрема, капітального, поточного ремонту та реконструкції системи теплопостачання, виготовлення проєктної документації, придбання та встановлення нового обладнання, капітального та поточного ремонту  покрівлі, каналізаційних мереж, виготовлення технічних умов та проєктної документації на існуюче газове обладнння, на здійснення заходів із енергозбереження, заміну водопроводів, циркуляційних насосів, на ремонт і скління віконних рам на сходових клітках, ремонт дверей у під'їздах та підвалах у житлових будинках, на ремонт і заміну водопровідних, очисних споруд та каналізаційних мереж та інші заходи. Тож про те, що вже зроблено і про те, що потребує розв'язання і вирішення вже у найближчий період йшлося на нараді.
        Начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства Василь Сомик,   начальник відділу культури Оксана Зубрицька, головний спеціаліст відділу освіти Надія Багрій, директор МКП "Жидачівводоканал" Василь Брухаль, начальник Жидачівського міського виробничого управління комунального майна Гнат Кухта та старости старостинських округів громади доповіли про вирішення конкретних завдань підготовки бюджетних установ та комунальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.
       За підсумками розгляду цих актуальних питань виокремлено першочергові завдання та проблемні питання, які потребують розв'язання. Керівникам галузевих структурних підрозділів та комунальних підприємств визначено протокольні доручення щодо вирішення завдань підготовки до нового опалювального сезону.
      Підсумовуючи розгляд питань здійснення заходів з підготовки комунальних підприємств та бюджетних установ до роботи в осінньо-зимовий період, Жидачівський міський голова Володимир Левко наголосив, що для громади є два важливі питання, зокрема, безпека дітей. Вирішення цих завдань щодо готовності укриттів в закладах освіти було проаналізовано напередодні. Важливим також є вирішення завдань підготовки до нового опалювального сезону в умовах можливої екскалації терористичних дій російських агресорів щодо об'єктів енергетичної інфраструктури країни. Тож вирішення цих питань потребує серйозної уваги, наполегливої, злагодженої та ефективної роботи усіх структур громади.

Фото без опису
 
            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень