Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ПІДГОТОВКУ ЗАХИСНИХ СПОРУД У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 07.08.2023 11:51
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

      З 1 вересня 2023 року, згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки та вимог Львівської обласної військової адміністрації, навчання в школах може здійснювактися в режимі офлайн за умови забезпечення безпеки дітей у випадку оголошення "Повітряної тривоги".
      Протягом липня 2023 року відділ освіти міської ради спільно із керівниками навчальних закладів повинен був забезпечити підготовку укриттів у навчальних закладах громади. Для моніторингу ситуації на сьогоднішній день та з метою отримання фактичної інформації, Жидачівський міський голова видав розпорядження про створення відповідної робочої групи для вивчення цbих питань протягом трьох днів.  4 серпня їх розглянули під час засідання робочої групи.
     Результат: у Жидачівському закладі загальної середньої освіти №2 (директор - Оксана Мальцева) здійснено необхідні додаткові роботи, тож укриття практично готове. На завершенні деякі додаткові роботи в Жидачівському закладі загальної середньої освіти №1 імені Героя України Тараса Матвіїва (директор - Леся Цан). Майже готове укриття за правилом двох стін у Бережницькому закладі загальної середньої освіти (директор - Андрій Телішевський). Потребує значних обсягів робіт  підготовка укриття у Жидачівському закладі загальної серпедньої освіти №3 ім. О. Партицького (директор - Василь Благий). Відділу освіти (Юрій Гурський) вказано на конкретні недоліки у здійсненні цих заходів та необхіність їх усунення. Слід  також зазначити, що на основі пропозицій відділу освіти, міською радою було виділено необхідну суму коштів на ці потреби, а роботи не проведено. Відділу освіти спільно із керівниками навчальних закладів доручено до 25 серпня 2023 року завершити підготовку укриттів у всіх закладах загальної середньої освіти та гімназіях громади, щоб створити належні умови для здійснення навчального процесу в режимі офлайн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень