Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПАТРІОТИЧНІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 31.07.2023 11:54
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

        У Народних домах і бібліотеках-філіях населених пунктів Жидачівської громади  організували патріотичні заходи нагоди відзначення Дня Української Державності.

         У Народному-домі-філії с. Демянка-Лісна 28 липня, зокрема, провели вікторину «Скарби Української Державності» та виготовили патріотичну підкову на щастя для України. Народним домом-філію с. Рогізно організовано патріотичний флешмоб, а Народним домом-філією с. Журавків – патріотичну годину «Україна для мене одна». Також патріотичну годину «День Української Державності» організовано закладом культури с. Пчани, а Народним домом-філією с. Заболотівці – тематичну бесіду з дітьми «Свята моя Київська Русь».

       Слова вітань і відео звернень з нагоди відзначення Дня Української Державності підготовлено та поширено в соціальній мережі Народним домом-філією с. Дем’янка-Наддністрянська. Також яскраві та зворушливі вітання і патріотичний флешмоб з нагоди відзначення Дня Української Державності організовано колективом Жидачівського міського Будинку культури «Удеч».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень