Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ НАМЕТОВОГО ТАБОРУ ВІЙСЬКОВОЇ ШКОЛИ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ТАРАСА МАТВІЇВА

Дата: 17.07.2023 14:40
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

      17 липня в місті Жидачеві, у мальовничій місцині біля гори Базиївка, відбулося урочисте відкриття наметового табору військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва. Цьогоріч участь у таборуванні та вишколі беруть участь понад 30 представників молоді Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини, які навчатимуться військової тактики та домедичної допомоги, займатимуться спортом, аеророзвідкою, цікавими іграми, братимуть участь у навчальних стрільбах, командних змаганнях, а вечорами біля ватри лунатимуть українські пісні. Учасники таборування також слухатимуть цікаві розповіді, переглянуть фільми.

     Церемонію відкриття розпочали урочистим підняттям Прапора України, виконанням Гімну України та спільною Молитвою. В урочистому відкритті наметового табору Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва, який багато зробив для військово-патріотичного виховання молоді, взяли участь батьки Героя. Для них найважливішим є те, що справа їхнього сина живе й гартує українську молодь. Заступник Жидачівського міського голови Микола Хомин побажав організаторам та учасникам військово-патріотичного таборування успішного його проведення, щоб цей патріотичний захід виконав своє основне завдання з виховання нового покоління української молоді. На відкриття військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва завітали також і журналісти одного із загальноукраїнських телеканалів, спілкувалися із організаторами та учасниками наметового таборування молоді, яке триватиме до 24 липня.

      Нагадаємо також, що проєкт реалізують за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА в межах конкурсу проєктів "Молодь Львівщини". За підтримки Жидачівської міської ради в його реалізації беруть участь національно-патріотичні громадські організації Львівщини, відділ молодіжної політики та спорту Жидачівської міської ради.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

     

 

 

 

     

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень