Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

10 ЛИПНЯ - ТРЕТЯ РІЧНИЦЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ТАРАСА МАТВІЇВА

Дата: 10.07.2023 11:41
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

       10 липня - третя річниця пам'яті Героя України Тараса Матвіїва.
        Напередодні, 8 липня, пам'ять Тараса Матвіїва вшанували Службою Божою у храмі св. Воскресіння Господнього в місті Жидачеві. У неділю, 9 липня, відбулася панахида за Тарасом і всіма полеглими воїнами у храмі Кохавинського монастиря.
        Сьогодні, 10 липня, до могили Героя України Тараса Матвіїва на кладовищі у місті Жидачеві поклали квіти, запалили лампадки, відбулася панахида на вшанування пам'яті захисника України. Батько Героя України Тарас Григорович Матвіїв подякував усім, хто береже пам'ять про сина.
        10 липня також львів'яни взяли участь у спільній Молитві за Тараса біля пам'ятної дошки при вході у приміщення факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.
        10 липня, о 15:00 год., у приміщенні Жидачівської міської публічної бібліотеки всі небайдужі можуть взяти участь у вечорі живої пам'яті Героя "Для тих, хто вміє пам'ятати", підготовку якого ініціювали: відділ молодіжної політики та спорту Жидачівської міської ради та молодіжна рада Жидачівської громади.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень