Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ! У ВІДДІЛЕННІ ПОЛІЦІЇ №1 СТРИЙСЬКОГО РУП ГУ НП У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ПРАЦІВНИКАМИ УПРАВЛІННЯ ГОЛОВНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ГУ НП У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 04.07.2023 14:39
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

5 липня 2023 року, о 10.00 год., в приміщенні відділення поліції № 1 Стрийського РУП ГУ НП у Львівській області, за адресою: м. Жидачів, вул. Садова, 4 Стрийського району запланована до проведення робоча зустріч мешканців з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції у Львівській області полковником поліції Олегом Іваськів.

У зібранні братимуть участь: заступник начальника управління головної інспекції Головного управління Національної поліції у Львівській області майор поліції Володимир Сорока, заступник начальника управління головної інспекції Головного управління Національної поліції України у Львівській області підполковник поліції Галина Смук, керівник відділення поліції № 1 Стрийського  районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській областімайор поліції Володимир Винницький та поліцейські офіцери громади, які забезпечують виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, охорону інтересів суспільства та держави на території обслуговування.

Робоча зустріч проводитиметься в режимі, наближеному до прийому громадян, метою якої визначено встановлення відкритого діалогу між поліцією та громадськістю, підвищення загального рівня правопорядку на території громади, обговорення нагальних питань, які турбують мешканців громади, забезпечення комплексного підходу до вирішення проблематики, пов'язаної з питаннями стабільного відчуття громадянами безпеки, а також узгодження додаткових заходів з покращення матеріально-технічного забезпечення поліцейських.

Мешканці громади під час зустрічі матимуть змогу отримати від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції, обговорити пропозиції, клопотання, скарги щодо роботи правоохоронців.

 

Контакті телефони учасників робочої зустрічі:

 Іваськів Олег – (097) 700 3447

 Сорока Володимир – (067) 350 1007

 Смук Галина – (067) 922 3660

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень