Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРИЗНАЧЕНО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

Дата: 21.06.2023 10:57
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

       Розпорядженням Жидачівського міського голови від 19.06.2023 року № 61-К з 21 червня 2023 року Олега Ярославовича Назара призначено на посаду державного реєстратора речових прав на нерухоме майно Жидачівської міської ради.

       Державний реєстратор здійснює державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, а саме: встановлює відповідність заявлених прав і поданих документів вимогам законодавства, а також відсутність суперечностей між заявленими та вже зареєстрованими речовими правами на нерухоме майно та їх обтяженнями. Під час проведення державної реєстрації прав, що виникли  в установленому законодавством порядку до 01 січня 2013 року, запитує від органів влади, підприємств, установ та організацій, які відповідно до законодавства проводили оформлення та/або реєстрацію прав, інформацію (довідки, копії, документів тощо) необхідну для такої реєстрації, у разі відсутності доступу до відповідних інформаційних систем, документів та/або у разі, якщо відповідні документи не були подані заявником.

        Під час проведення реєстрації прав на земельні ділянки використовує відомості Державного земельного кадастру шляхом безпосереднього доступу до нього, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів  України. Присвоює  за допомогою Державного реєстру прав реєстраційний номер обєкту нерухомого майна під час проведення  державної реєстрації прав. Виготовляє електронні копії документів та розміщує їх у реєстраційній справі в електронній формі у відповідному розділі Державного реєстру прав (у разі якщо такі копії не були виготовлені під час прийняття документів за заявами у сфері державної реєстрації прав). Надає інформацію з Державного реєстру справ або відмовляє у її наданні у випадках, передбачених Законом України «Про  державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». Здійснює взяття на облік безхазяйного нерухомого майна. Приймає  та видає документи, пов’язані з проведенням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, взяттям на облік безхазяйного нерухомого майна, наданням інформації з Державного реєстру прав. Здійснює інші повноваження, відповідно до законодавства, виконує інші завдання у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

        Зазначимо також, що здійснення своїх повноважень державний реєстратор розпочне після отримання усіх ідентифікаторів доступу до реєстру речових прав на нерухоме майно. Додаткову інформацію з цих питань можна отримати у Центрі надання адміністративних послуг Жидачівської міської ради.

 

         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень