Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 20.06.2023 17:02
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

          20 червня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

          На засіданні виконавчого комітету розглянули питання про уповноваження відділу архітектури та містобудування міської ради приймати рішення про присвоєння, зміну, коригування та анулювання адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна. Прийняли рішення про затвердження інформаційних та технологічних карток про присвоєння, зміну, коригування та анулювання адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна та про затвердження інформаційних та технологічних карток для надання адміністративних послуг відділом архітектури та містобудування.

         Члени виконавчого комітету також прийняли рішення про взяття на квартирний облік внутрішньо переміщеної особи з числа учасників бойових дій. Розглянули питання про реєстрацію помічників фізичних дієздатних осіб та затвердили Подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна та розглянули ряд інших питань щодо соціального захисту мешканців громади.

         На засіданні обговорили та прийняли рішення про підготовку комунальних підприємств та бюджетних установ Жидачівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та рішення про забезпечення використання та утримання фонду захисних споруд цивільного захисту на території громади, внесли зміни до фінансового плану КНП «Жидачівська міська лікарня» на 2023 рік. Розглянули також ряд інших питань, зокрема, містобудівні та фінансові питання.

        Коментуючи ухвалення рішення про затвердження  зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва - капітального ремонту приміщень Центру надання  адміністративних послуг громади, Жидачівський міський голова Володимир Левко інформував учасників засідання про початок проведення цих робіт. Реалізація проєкту забезпечить створення умов для розширення надання адміністративних послуг і задоволення запитів.

   

 

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень