Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕРІЯ ТРЕНІНГІВ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДИ

Дата: 07.06.2023 14:09
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

        6 червня розпочалась серія тренінгів для представників Жидачівської громади в рамках проєкту: «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що проходить у сусідній Новороздільській громаді. До слова, відбір у вказаному проєкті пройшли Новороздільська та Жидачівська міські ради.

       Упродовж 4-х днів при проведенні тренінгів учасники дізнаються, як аналізувати зібрані дані, виявляти проблеми та можливості, приймати обґрунтовані рішення та аналізувати результат, що сприятиме підвищенню стійкості громад.

       Перше заняття було проведено в атмосфері активної взаємодії, доброзичливості і взаємоповаги серед учасників двох громад та дало змогу дізнатись багато нового про сусідню громаду.

    Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, виконавчим партнером з його реалізації виступає Західноукраїнський ресурсний центр.

       Найяскравіші моменти вчорашнього заходу  у світлинах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень