A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

УСПІХИ НАШИХ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ З ТУРИЗМУ

Дата: 22.05.2023 16:19
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

         17-21травня на території туристської бази ''Карпати'', що біля Сколе, одночасно відбувались обласні змагання учнівської молоді Львівщини з пішохідного туризму, спортивного орієнтування, велосипедного туризму. Команду Жидачівської громади представляли учасники гуртка ''Спортивне орієнтування '' ЛОЦКЕТУМ, що діє на базі Жидачівського закладу загальної середньої освіти N1 ім. Героя України Тараса Матвіїва.
         Наші юні спортсмени взяли участь в перших 2 видах змагань - вони змагались на швидкісному особистому і командному подоланні природних і штучних перешкод, знаходженні в лісі позначених на карті контрольних пунктів.
         В підсумку в командному заліку наші юні спортсмени завоювали треті місця на дистанції ''Спринт'', а також і загалом зі спортивного орієнтування; з техніки туризму - 3 місце в особисто-командних і командних змаганнях, 2 місце у виді ''Контрольно - туристський маршрут '' Як підсумок, у змаганнях з пішохідного туризму наші гуртківці теж були треті.
        Майже всі представники нашої команди отримали нагороди, найбільш підготовлені учасники - по 8 медалей, а капітан команди - Богдан Купець виборов право захищати честь області на цьогорічних Всеукраїнських змаганнях.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень