A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДЕПУТАТИ ТА ПРЕДСТАВНИКИ КОЛЕКТИВУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОЗНАЙОМИЛАСЯ ІЗ ЕКСПОЗИЦЦІЯМИ МУЗЕЮ МИСТЕЦТВА ТА ІСТОРІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ЗЕМЛІ

Дата: 18.05.2023 16:52
Кількість переглядів: 98

      18 травня відзначають День вишиванки, а також – Міжнародний день музеїв. Депутати Жидачівської міської ради та представники колективу міської ради відвідали один з найкращих музеїв Львівщини, який є філією Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького – музей мистецтва та історії Жидачівської землі.

       Завідувач музею Степан Ревуцький провів дуже цікаву екскурсію, ознайомивши його відвідувачів із унікальними експозиціями, які є свідченням давньої та багатої історії нашого краю. Музей постійно поповнюється експонатами, які розповідають і про сучасний період розвитку країни та боротьби за утвердження Української державності. Наші новітні Герої сьогодні захищають рідну землю у важкій боротьбі з російською агресією.

        Радник міського Ярослав Гаврильчук передав музею печатку Жидачівської районної організації Товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, яке відіграло важливу роль у відродженні Української державності, а також розповів про те, що серед експонатів музею є картини художників Жидачівщини. Наші талановиті митці  сьогодні також захищають рідну землю, продовжуючи благородну справу борців за волю України.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень