Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ДЕПУТАТИ ТА ПРЕДСТАВНИКИ КОЛЕКТИВУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОЗНАЙОМИЛАСЯ ІЗ ЕКСПОЗИЦЦІЯМИ МУЗЕЮ МИСТЕЦТВА ТА ІСТОРІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ЗЕМЛІ

Дата: 18.05.2023 16:52
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

      18 травня відзначають День вишиванки, а також – Міжнародний день музеїв. Депутати Жидачівської міської ради та представники колективу міської ради відвідали один з найкращих музеїв Львівщини, який є філією Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького – музей мистецтва та історії Жидачівської землі.

       Завідувач музею Степан Ревуцький провів дуже цікаву екскурсію, ознайомивши його відвідувачів із унікальними експозиціями, які є свідченням давньої та багатої історії нашого краю. Музей постійно поповнюється експонатами, які розповідають і про сучасний період розвитку країни та боротьби за утвердження Української державності. Наші новітні Герої сьогодні захищають рідну землю у важкій боротьбі з російською агресією.

        Радник міського Ярослав Гаврильчук передав музею печатку Жидачівської районної організації Товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, яке відіграло важливу роль у відродженні Української державності, а також розповів про те, що серед експонатів музею є картини художників Жидачівщини. Наші талановиті митці  сьогодні також захищають рідну землю, продовжуючи благородну справу борців за волю України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень