A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЖІНКИ – ПІДПРИЄМНИЦІ В АГРОПРОДОВОЛЬЧОМУ СЕКТОРІ МОЖУТЬ ЗАЛУЧАТИ ГРАНТИ ДО 10 ТИСЯЧ ЄВРО

Дата: 18.05.2023 14:31
Кількість переглядів: 113

Оголошено про безкоштовну освітньо-менторську програму для жінок-підприємиць і стартапів в агропродовольчому секторі (EmpoweringWomeninAgrifood (EWA) тривалістю 6 місяців (червень - листопад, 2023) з безпосереднім наданням грантів до 10 000 євро на розвиток власної справи чи стартапу.

Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на EIT Food - найбільшу європейську ініціативу підтримки інновацій в сфері харчових технологій.

Окрім отримання грантів в рамках програми учасниці працюватимуть з особистими менторами, братимуть участь в онлайн/офлайн тренінгах та заходах, розвиваватимуть бізнес-навички та налагоджуватимуть нові контакти. Фінальна бізнес-презентація інвесторам і журі відбудеться в листопаді 2023 року в м.Київ.

Подати заявку на участь у програмі необхідно українською мовою до 25 травня 2023 за посиланням: https://griml.com/Gtbic

Більш детальна інформація про програму за посиланням: https://griml.com/cKTD2

«Сьогодні в агросфері працює багато жінок, багато з них безпосередньо звертаються до департаменту за консультацією як розпочати власний бізнес, маючи при цьому ідею ведення сільського господарства або харчопереробки. Тобто, якщо Ви жінка-підприємиця або засновниця агро-стартапу і Вам виповнилось 18 років, якщо у Вас є цікава агропродовольча бізнес-ідея або діючий бізнес, якому менше 2 років з моменту офіційної реєстрації і Ви не отримували на пропоновану ідею донорської грантової допомоги на суму понад 30 000 євро, Ви можете скористатись програмою EIT Food та отримати додаткові можливості для розвитку власної справи», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Tetiana Hetman

 

Додатково:

Дедлайн по програмі:

25 травня 2023 - Кінцевий термін подачі заявок

05 червня 2023 - Оголошення результатів відбору

16 червня 2023 - Офлайн знайомство з наставниками та експертами в м.Київ/Львів

Якщо виникли запитання, потрібна допомога з заповненням заявки – пишіть, будь ласка, на електронну скриньку організатора: ipsd.ukraine@gmail.com або в мессенджерах на номер +380935020412 (тема “EWA”).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень