A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЗАХИСТ ЗАКОННИХ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА

Дата: 17.05.2023 15:27
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

.        Вже більше місяця минуло з того часу, коли багатьох зворушила резонансна подія, яка сталася напередодні Великодня в м. Жидачеві, - побиття зловмисниками хлопця з ДЦП, талановитого художника, поета й волонтера Михайла Марківа.

         Нагадаємо, що 17 квітня під час робочої наради це питання обговорили в міській раді.  Жидачівський міський голова Володимир Левко того ж дня спілкувався із начальником відділення №1 (м. Жидачів) Стрийського  районного управління  ГУНП України у Львівській області Володимиром Винницьким, який проінформував про те, що за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження.

         Напередодні, 16 травня, мало відбутися судове засідання у цій справі, яке перенесено на 1 червня 2023 року. Перед його проведенням у соціальних мережах були заклики прийти на судове засідання, щоб підтримати потерпілого, однак знайшлося не так багато тих, хто прийшов на судове засідання. До слова, були представники редакції Жидачів ФМ, а від міської ради був присутній заступник міського голови Микола Хомин.

        З потерпілим і його рідними відбулася зустріч у Жидачівській міській раді, на якій йшлося про важливість справедливого судового вирішення цього питання, яке має забезпечити  захист законних прав та інтересів людини і громадянина.

        Це і можливість отримання належного адвокатського захисту під час здійснення судового процесу. Міською радою, в межах норм чинного законодавства, буде задіяно відповідні правові механізми. Для цього, зокрема, залучено бюро правового захисту, яке надаватиме адвокатські послуги та здійснюватиме правовий супровід під час проведення судових засідань.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень