A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

УЧАСТЬ У КОНКУРСАХ ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ

Дата: 17.05.2023 09:40
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

 

       18 травня відзначатимемо День вишиванки. Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА до Дня вишиванки оголошено конкурс – розміщення фото у вишиванці під інформаційним повідомленням про конкурс у коментарях. Фотографія, яка набере найбільше вподобайок, отримає подарунок-сюрприз. Переможця обиратимуть 18 травня.

       Жидачів ФМ також організовано конкурс до Дня вишиванки. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно залишити своє фото у вишиванці під дописом. Фото, яке набере найбільше вподобайок, отримає подарунок від Жидачів ФМ. Переможця визначать 19 травня.

       Слід зазначити, що до участі в цих двох конкурсах, інформаційні повідомлення про їх проведення поширено на сторінці Жидачівської міської ради у Фейсбуці, долучилися вже більше двох сотень представників нашої громади, особливо багато світлин у вишиванках наших діток, чарівних українок, наших родин, колективів установ громади, які попри непростий і тривожний сьогоднішній час, знаходять можливість набратися позитиву, яким всіх заряджає й підсилює дух свободи й нескореності українська вишиванка.

Фото без опису

       

 

 

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень