Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 16.05.2023 17:06
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Жидачівська міська рада інформує про тимчасове призупинення роботи закладів дошкільної освіти Жидачівської міської територіальної громади на літній період 2023 року.

Освітній процес у закладах дошкільної освіти, згідно чинного законодавства, розпочинається з 1 вересня і закінчується 31 травня. З 1 червня у закладах дошкільної освіти триває літньо-оздоровчий період.

Тривалість щорічної основної відпустки вихователів закладів дошкільної освіти, незалежно від груп дітей, з якими вони працюють, зокрема й загального розвитку, становить 56 календарних днів. Відповідно до ч.14 ст 10 Закону України «Про відпустки», щорічна основна відпустка, в тому числі її частина, має бути надана педагогічним працівникам влітку, в період літніх канікул.

Крім того у ЗДО у літній період проводяться капітальні та поточні ремонти приміщень та укриттів.

Відділом освіти Жидачівської міської ради та директорами закладів дошкільної освіти було узгоджено графік відпусток педагогічних працівників, терміни проведення капітальних та поточних ремонтів приміщень. Також відбулися зустрічі з батьками дошкільнят для вирішення проблемних питань.

За результатами спільної зустрічі Жидачівського міського голови Володимира Левка, першого заступника міського голови Ігоря Процана, начальника відділу освіти міської ради Юрія Гурського та директорів ЗДО м.Жидачева, враховуючи звернення дирекції садочків, відділ освіти Жидачівської міської ради видав наказ №82 від 15.05.2013р «Про призупинення роботи ЗДО та ДП Млиниської гімназії» згідно якого тимчасово призупиняють роботу:

  •  з 05 червня по 30 липня 2023 року ЗДО «Дивосвіт» м.Жидачева та «Барвінок» м.Жидачева;
  • З 26 червня по 20 серпня 2023р ЗДО «Калинонька» м.Жидачева,  ЗДО «Теремок» м.Жидачева та ДП Млиниської гімназії;
  • З 03 липня по 27 серпня 2023 р ЗДО «Сонечко» с.Заріччя.

 

З 26 червня по 28 липня 2023р ЗДО «Калинонька» м.Жидачева буде працювати у черговому режимі. Батьки, які бажають щоб їхні діти відвідували заклад дошкільної освіти у літній період, можуть звертатися до адміністрації закладу ЗДО «Калинонька» за адресою: м.Жидачів, вул..Кобзарева, 4а. Жодній дитині не буде відмовлено у відвідуванні дошкільної установи.

Усі діти дошкільного віку будуть мати доступ до здобуття дошкільної освіти впродовж року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень