A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

14 ТРАВНЯ - ДЕНЬ МАТЕРІ

Дата: 12.05.2023 15:23
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

      День матері – особливе свято, яке нагадує кожному з нас про рідну й найдорожчу людину. Наші матері дарують нам любов, турботу і підтримку, зігрівають теплом своїх сердець. Материнська Молитва у сьогоднішній тривожний час, коли на українській землі вже другий рік триває повномасштабна війна, оберігає й допомагає пройти важкі випробування.

       Вітаю всіх наших матерів зі святом! Бажаю, щоб Ваші надії виправдовувалися.  Будьте здорові й щасливі! Бажаю добробуту та злагоди в родині й мирного неба над Україною!

       Важко підібрати слова, які могли б втамувати смуток і біль матерів, які втратили своїх синів на війні за рідну землю й постійну тривогу та неспокій тих, чиї сини вважаються зниклими безвісти, чи перебувають у полоні. Висловлюю щирі співчуття кожній матері, низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих захисників України.

       Щирі  слова вітань та підтримки матерям, чиї сини зараз перебувають у лавах Збройних Сил України і захищають нас. Нехай Бог оберігає Українських воїнів, наших матерів і дітей, додає всім нам сил творити добро й жити з вірою в нашу Перемогу та щасливе майбутнє України!

        Зі святом Вас, дорогі матері!

 Жидачівський міський голова                           Володимир ЛЕВКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень