A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧЕВІ ОРГАНІЗУВАЛИ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ БІЗНЕСУ "ФІНАНСОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПІДСИЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА"

Дата: 12.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 76

        11 травня у місті Жидачеві для представників бізнесу Жидачівської громади та сусідніх громад командою Інвест офісу спільно  з Програмою розвитку (ПРООН) за фінансової підтримки Європейського Союзу організовано тренінг «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва». У заході також взяли участь: представниця управління економіки Стрийської РВА, представники владних структур місцевих громад, державного банку та служби зайнятості. Навчальний тренінг відбувся за сприяння та організаційної підтримки  відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради.

        Відкриваючи зустріч, Жидачівський міський голова зазначив, що сьогодні бізнес  стикається з непростими викликами воєнного стану. Побажав учасникам навчального тренінгу почерпнути важливу та актуальну інформацію, яка допоможе успішній реалізації нових бізнесових ідей.

        Кожен з учасників навчального тренінгу  розповів про сферу своєї діяльності, про досвід залучення кредитних та грантових ресурсів для розвитку власної справи. Слід зазначити, що серед учасників зустрічі були присутні ті, хто вже подавав заявки на отримання грантів.

        Команда Інвест офісу презентувала навчальну програму для мікро-, малого та середнього бізнесу. Учасники заходу отримали корисну інформацію про способи та джерела пошуку фінансових можливостей для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, а також попрактикувались у підборі програм фінансування в групах.

       Про можливості залучення додаткових коштів на розвиток власної справи також розповіли представники центру зайнятості, а представники державного банку – про отримання фінансування від Уряду (стосовно урядових програм). Представник Жидачівського целюлозно-паперового комбінату розповів про пошуки нових шляхів та можливостей для розвитку бізнесу в сьогоднішніх непростих умовах та презентував нову продукцію підприємства – офісний папір «Біла ніч».

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень