A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 11.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 130

          11 травня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.

         На засіданні виконавчого комітету розглянули та прийняли рішення про організацію роботи щодо формування  і затвердження проєкту бюджету громади на 2024 рік.  Прийняли також рішення про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва, зокрема, затверджено зведений кошторисний розрахунок об’єкта будівництва за робочим проєктом будівництва вуличної каналізаційної мережі в масиві «За пеїздом» по вул. М. Заньковецької, А. Шептицького, Боярники  в м. Жидачеві в сумі 2 млн 724 тис. грн.

        Коментуючи ухвалення цього рішення, Жидачівський міський голова Володимир Левко наголосив на важливості реалізації цього проєкту, адже буде завершено основні роботи з облаштування вуличної каналізаційної мережі в місті Жидачеві (за виключенням масивів новобудов).

         Члени виконавчого комітету  прийняли рішення про передачу  продовольчої продукції із місцевого резерву продовольства. Затвердили Подання органу опіки та піклування про доцільність призначення піклувальників та опікунів, прийняли рішення про направлення внутрішньо переміщеної особи для отримання стаціонарного догляду на базі спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина», про реєстрацію  помічників фізичних дієздатних осіб   та розглянули ряд інших питань  щодо соціального захисту мешканців громади, а також містобудівні та фінансові питання.

         

       

        

   

 

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень