A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАВЧАТИ ДІТЕЙ ДІЯТИ ЗІБРАНО В УМОВАХ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 05.05.2023 09:28
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

       Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій , 4 травня у Жидачівському закладі загальної середньої освіти №2
відбувся День цивільного захисту.
 
       Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.
 
       Це і цікаві години спілкування "Обережно: небезпечні знахідки", "Пожежонебезпечні об'єкти. Як діяти", "Знати, вміти , діяти у надзвичайних ситуаціях", перегляд відеороликів "Мінна небезпека", "Пес Патрон спішить на порятунок", ігрові вікторини "Правила безпеки знай - про своє життя подбай", конкурс малюнків, практичні заняття з виконанням ситуаційних завдань, екскурсія у пожежну частину, практичні тренування "Надай допомогу - врятуй життя", спортивні змагання, патріотична руханка "Під мирним небом України".
 
       Завзято, злагоджено працювала команда юних рятувальників. Евакуація ( організовано, без паніки), удосконалення навиків поведінки під час виникнення небезпеки для життя та умінь правильно діяти у надзвичайних ситуаціях, витримка, дисциплінованість, відповідальність, взаємодопомога, командний дух!
      
       Безпека життя - понад усе!
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень